Tietoa

Vaasa Day Spa haluaa tarjota asiakkailleen rauhallisia hemmotteluhetkiä arkeen ja juhlaan. Uskomme kosketuksen voimaan ja pyrimme tekemään hoidot välttäen turhia laitteita. Kokonaisvaltaista hoitokokemusta tukee rauhallinen musiikki/hiljaisuus, ystävällinen palvelu, tunnelmallinen ympäristö ja hoidoissa tarjottavat virvokkeet.

Panostamme hyvään laatuun. Henkilöstömme on koulutettuja oman alansa ammattilaisia. Tuotteemme ovat puhtaita, tehokkaita ja turvallisia hoitolatuotteita.

Tiloissamme tämän päivän vaatimukset yhdistyvät 160-vuotta vanhaan arkkitehtuuriin, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin. Hoitojamme tukee rentouttava musiikki sekä tuoksuvat öljyt ja kynttilät.

Vaasa Day Spa palvelee Sinua alusta loppuun saakka. Sinun ei tarvitse varautua mihinkään muuhun kuin nauttimaan hetkestä päiväkylpylässä. Palveluihimme kuuluvat pyyhkeet, kylpytakit ja tossut sekä mehu, tee tai kahvi.

Hieronnoissa ja vartalohoidoissa peitämme Sinut pyyhkeen tai huovan alle paljastaen vain kulloinkin käsiteltävänä olevan alueen.

Toivomme Sinun tulevan hyvissä ajoin hoitoon ja sulkevan matkapuhelimesi mahdollisimman rentouttavan kokemuksen saavuttamiseksi.

Varaukset hoitoihin tapahtuu internet sivujemme kautta tai puhelimitse. Muut yhteydenotot voi tehdä myös info@vaasadayspa.fi tai soittamalla 050-328 8887.

Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista hoitoajan muutoksista 48 tuntia ennen varatun hoidon alkamista. Myöhemmin tehdyistä muutoksista joudumme veloittamaan hoidon hinnan.