Tuotteet

Spa shop - myymälä hoitolan yhteydessä

Hoitolan yhteydessä on myymälä, jossa voit tehdä tuoteostoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet itsellesi.

Valikoimissamme on laadukkaita hoitolatuotteita jokaiseen makuun.

Tehokkaassa Yon-Ka -sarjassa tuoksuu viiden eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. 

Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia. Sarjassa on kasvojenhoitotuotteita eri ihotyypeille.

Esse Organic Skincare on luonnonkosmetiikan Eco-sertifioitu, probioottinen hoitotuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviaineosiin ja uusinpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin. 

Esse tuotteet sisältävät korkealaatuisia probiootteja ja ihon ikääntymistä hidastavia aktiiviaineita, jotka tuovat ihollesi näkyviä tuloksia. Sarjassa om ksvojen- ja vartalonhoitotuotteita eri ihotyypeille.

Rimita Green on äidin ja pojan luotsaama, pietarsaarelainen perheyritys, jota yhdistää aito halu tuoda ihmisille hyviä ja puhtaita vaihtoehtoja sekä intohimo puhtaisiin suomalaisiin marjoihin ja yrtteihin.

Rimita-sana tulee perheenjäsenten etunimien alkukirjaimista ja Green kertoo puolestaan vihreistä arvoista. Korkealaatuisuus tarkoittaa Rimita Greenille ensiluokkaisia raaka-aineita ja toimivia, kontrolloituja valmistusprosesseja.