Om oss

Vaasa Day Spa vill erbjuda sina gäster fridfulla bortskämningsstunder för vardagen och firandet. Vi tror på kraften av fysisk kontakt och strävar efter att göra behandlingar samtidigt som vi undviker onödig utrustning. Den holistiska behandlingsupplevelsen stöds av lugn musik / tystnad, vänlig service, atmosfärisk miljö och förfriskningar som erbjuds i behandlingarna.

Vi investerar i bra kvalitet. Vår personal är utbildade proffs inom sitt område. Våra produkter är rena, effektiva och säkra vårdprodukter.

I vår lokal kombineras dagens krav med 160 år gammal arkitektur, vilket skapar en unik atmosfär. Våra behandlingar stöds av avslappnande musik samt doftande oljor och ljus.

Vasa Day Spa serverar dig från början till slut. Du behöver inte förbereda dig för något annat än att njuta av en stund på dagspaet. Våra tjänster inkluderar handdukar, badrockar och tofflor, samt juice, te eller kaffe.

För massage och kroppsbehandlingar täcker vi dig under en handduk eller filt och avslöjar bara det område som ska behandlas vid varje given tidpunkt.

Vi hoppas att du kommer till behandlingen i god tid och stänger av din mobiltelefon för att få en så avkopplande upplevelse som möjligt.

Bokningar för behandlingar görs via vår webbplats eller per telefon. Andra kontakter kan också tas på info@vaasadayspa.fi eller genom att ringa 050-328 8887.

Meddela oss om eventuella ändringar i behandlingstiden 48 timmar innan den bokade behandlingen påbörjas. Vi tar ut priset på behandlingen för eventuella ändringar som görs senare.