Tervetuloa hemmoteltavaksi:

Hyvää oloa ja kauneutta

Palvelujamme ovat erilaiset hieronnat sekä ylelliset kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot. Lisäksi löydät kattavan valikoiman ihania hemmottelupaketteja.

Uskomme kosketuksen hyvää tekevään voimaan ja siksi vältämme turhia laitteita hoidoissamme. Haluamme luoda rauhoittavan tunnelman tuoksujen, kynttilöiden ja rentouttavan musiikin avulla.

Toivomme Sinun tulevan hyvissä ajoin hoitoon ja sulkevan matkapuhelimesi mahdollisimman rentouttavan kokemuksen saavuttamiseksi.

Voit tulla pikahoitoon tai vaikkapa useamman tunnin hemmottehoitoon yksin tai kaksin. Räätälöimme myös hoitokokonaisuuksia isommallekin ryhmälle.

Vaasa Day Spa palvelee Sinua alusta loppuun saakka. Sinun ei tarvitse varautua muuhun, kun nauttimaan hetkestä päiväkylpylässä. Palveluihimme kuuluvat pyyhkeet, kylpytakit ja tossut sekä virkistävä tarjoilu.

Hieronnoissa ja vartalohoidoissa peitämme sinut pyyhkeen tai huovan alle paljastaen vain kulloinkin käsiteltävänä olevan alueen.

Räätälöi oma hoitopaketti

Anna aikaa itsellesi, irroittaudu arjen kiireistä ja nauti hiljaisuudesta, hoitavien käsien kosketuksesta ja ihanista tuoksuista. Hemmottelupäivän päätteeksi tunnet olosi ihanan rentoutuneeksi. Kysy lisää paketeistamme.