Tervetuloa hemmoteltavaksi:

Mobiililaitteen käyttäjä!

Pääset selaamaan ja varaamaan palveluitamme vasemmasta yläkulmasta löytyvän kalenterikuvakkeen takaa.

Hyvää oloa ja kauneutta

Palveluiltamme ovat ylelliset kylvyt, erilaiset hieronnat, kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot. Lisäksi löydät kattavan valikoiman ihania hemmottelupaketteja.

Uskomme kosketuksen hyvää tekevään voimaan ja siksi vältämme turhia laitteita hoidoissamme. Käytämme hoidoissa öljyjä ja kynttilöitä sekä rentouttavaa musiikkia.

Voit tulla pikahoitoon tai vaikkapa useamman tunnin hemmottehoitoon yksin tai kaksin. Räätälöimme myös hoitokokonaisuuksia isommallekin ryhmälle.

Vaasa Day Spa palvelee Sinua alusta loppuun saakka. Sinun ei tarvitse varautua muuhun, kun nauttimaan hetkestä päiväkylpylässä. Palveluihimme kuuluvat pyyhkeet, kylpytakit ja tossut sekä hedelmät, mehu, tee tai kahvi.

Hieronnoissa ja vartalohoidoissa peitämme Sinut pyyhkeen tai huovan alle paljastaen vain kulloinkin käsiteltävänä olevan alueen.

Porekylvyssä Sinulla on käytössäsi kylpyyn varattu huone, joten et tarvitse uimapukua kylvyn aikana.

Toivomme Sinun tulevan hyvissä ajoin hoitoon ja sulkevan matkapuhelimesi mahdollisimman rentouttavan kokemuksen saavuttamiseksi.

Räätälöi oma hoitopaketti

Anna aikaa itsellesi, irroittaudu arjen kiireistä ja nauti hiljaisuudesta, hoitavien käsien kosketuksesta ja ihanista tuoksuista. Hemmottelupäivän päätteeksi tunnet olisi ihanan rentoutuneeksi. Kysy lisää paketeistamme