Tietoa verkkokaupan asiakkaille

Toimitusehdot

LAHJAKORTIN TOIMITUSKULUT POSTITSE:

Normaali kirjekuori (esim. lahjakortti) 3,00. 

TOIMITUS:

Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset 3 arkipäivän kuluessa (pieni osa 3-14 arkipäivän kuluessa riippuen varastotilanteesta). Vaasa Day Spa verkkokauppa ei vastaa postinkulussa tapahtuvista mahdollisista häiriöistä. 

MAKSUTAVAT:

Maksut; Visa, Electron, Debit tai MasterCard-korteilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Electron, Debit tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lahjakortit

Lahjansaaja voi vaihtaa hoitola lahjakortin hoidon toiseen samanarvoiseen hoitoon niin halutessaan, tai ostaa sen arvolla tuotteita myymälästämme. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.

Ajanvarauksen tekemistä ei kannata jättää lahjakortin voimassaolon viimeisille viikoille, koska hoitoajan saaminen voi kiireisinä ajankohtina mennä useamman viikon päähän. Näin on etenkin ilta- ja viikonloppuaikojen kohdalla. Varaa ja käytä lahjakortti hyvissä ajoin ennen voimassaolon umpeutumista.

Lahjakorttia ei voida hyvittää tai vaihtaa rahaksi. Huomioithan, että lahjakortti tulee käyttää merkityn voimassaoloajan puitteissa. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä. Kadonneita tai varastettuja lahjakortteja ei hyvitetä tai vaihdeta.

Nettikaupasta ostetuilla lahjakorteilla on 14 päivän palautusoikeus. Lahjakortin voi palauttaa hoitolaan, Raastuvankatu 7, 65100 Vaasa.