Tietoa verkkokaupan asiakkaille

Toimitusehdot

TOIMITUSKULUT POSTITSE:

Normaali kirjekuori (esim. lahjakortti) 3,00
Postipaketti 6,50€

Hinnat sisältävät pakkauskulut.

Pidätämme oikeuden lähettää tuotteita jos tilauksen tiedot ovat virheelliset.

Tuotteita myydään 16 vuotta täyttäneille henkilöasiakkaille tai yrityksille/yhteisöille Suomessa (pl. Ahvenanmaa). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

TOIMITUS:

Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset 3 arkipäivän kuluessa (pieni osa 3-14 arkipäivän kuluessa riippuen varastotilanteesta). Vaasa Day Spa verkkokauppa ei vastaa postinkulussa tapahtuvista mahdollisista häiriöistä. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomen alueelle. Lähetämme paketin kirjeenä tai pakettina ottaen huomioon lähetyksen koon.

MAKSUTAVAT:

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSTAVAT:

Tavarat toimitetaan postitse edullisimmalla vaihtoehdolla, mikäli ei toisin pyydetä. Tavarat voi myös sopimuksen mukaan noutaa itse.

PALAUTUSOIKEUS:

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus alkaen siitä hetkestä kun asiakas vastaanottaa tuotteet. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja kaikin puolin virheettömässä kunnossa. Vialliset tuotteet vaihdamme uusiin vastaaviin tuotteisiin 14 päivän sisällä toimituksesta. Viallisen tuotteen ollessa kysymyksessä, on palautuksesta ilmoitettava erikseen puhelimitse numeroon 06 3125545. Tuotteet tulee pakata pahvilaatikkoon tai sopivaan kirjekuoreen. Tuotteiden mukaan tulee laittaa mukaan dokumentti josta selviää oma nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilauksen numero, tilinumero jolle rahat palautetaan ja syy miksi palautat tuotteet. Jos mahdollista laita mukaan kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta. Vaasa Day Spa ei maksa palautettavien tuotteiden toimituskuluja.

PALAUTUKSET LÄHETETÄÄN OSOITTEESEEN:

Vaasa Day Spa Raastuvankatu 7 65100 VAASA

Lahjakortit

Lahjansaaja voi vaihtaa hoitolahjakortin hoidon toiseen samanarvoiseen hoitoon niin halutessaan, tai ostaa sen arvolla tuotteita myymälästämme. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.

Ajanvarauksen tekemistä ei kannata jättää lahjakortin voimassaolon viimeisille viikoille, koska hoitoajan saaminen voi kiireisinä ajankohtina mennä useamman viikon päähän. Näin on etenkin ilta- ja viikonloppuaikojen kohdalla. Varaa ja käytä lahjakortti hyvissä ajoin ennen voimassaolon umpeutumista.

Lahjakorttia ei voida hyvittää tai vaihtaa rahaksi. Huomioithan, että lahjakortti tulee käyttää merkityn voimassaoloajan puitteissa. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä. Kadonneita tai varastettuja lahjakortteja ei hyvitetä tai vaihdeta.

Nettikaupasta ostetuilla lahjakorteilla on 14 päivän palautusoikeus. Lahjakortin voi palauttaa hoitolaan, Raastuvankatu 7, 65100 Vaasa.