Spa shop - myymälä hoitolan yhteydessä

Hoitolan yhteydessä on myymälä, jossa voit tehdä tuoteostoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet itsellesi.

Valikoimissamme on laadukkaita hoitolatuotteita jokaiseen makuun.

YON-KA

Tehokkaassa Yon-Ka -sarjassa tuoksuu viiden eteerisen öljyn - laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven - yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia. Sarjassa on kasvojenhoitotuotteita eri ihotyypeille.

Esse

Esse Organic Skincare on luonnonkosmetiikan Eco-sertifioitu, probioottinen hoitotuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviaineosiin ja uusinpaan tieteen läpimurtoon - ihmisen mikrobiomiin. Esse tuotteet sisältävät korkealaatuisia probiootteja ja ihon ikääntymistä hidastavia aktiiviaineita, jotka tuovat ihollesi näkyviä tuloksia. Sarjassa om ksvojen- ja vartalonhoitotuotteita eri ihotyypeille. 

LAUFWUNDER

Laufwunder on saksalinen laatusarja jalkojenhoitoon, jota on myyty Suomessa jo yli 20 vuotta.

ALESSANDRO

Kynsilakat ovat yhtä tärkeä osa muotia ja elämäntapaa kuin laukut, kengät ja muut asusteet. Alessandron laaja kynsilakkojen sävyvalikoima täyttää jokaisen kynsilakkafanin toiveet!
Alessandro-lakkojen patentoitu koostumus tuo upeaa kiiltoa kynsille, pysyy uskomattoman pitkään, kuivuu nopeasti, ei lohkeile, levittyy tasaisesti, intensiivinen väri UV-suojan ansiosta, suojaa samalla kynsiä, eivät sisällä formaldehydiä.