Spa shop - myymälä hoitolan yhteydessä

Hoitolan yhteydessä on myymälä, jossa voit tehdä tuoteostoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet itsellesi.

Valikoimissamme on laadukkaita hoitolatuotteita jokaiseen makuun.

PHYTOMER

Innovatiiviset, hoitavat ja raikkaat kasvojenhoitotuotteet kutsuvat Sinut hyvänolon tunteeseen, joka on kuin merellinen kylpy puhtaaseen, luonnolliseen ja kestävään kauneuteen. PHYTOMER ammentaa arvokkaimmat raaka-aineensa merestä.

YON-KA

Tehokkaassa Yon-Ka -sarjassa tuoksuu viiden eteerisen öljyn - laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven - yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia. Sarjassa on kasvojenhoitotuotteita eri ihotyypeille.

THANN

Thaimaalainen THANN hurmaa eksoottisilla tuoksuillaan. Laadukkaat tuotteet yhdistettynä palkittuun designiin muodostavat yhdistelmän, jota ei voi vastustaa.

LANZA

L’anza-hiustuotteet ovat hiusmaailman eliittiä. Ne sisältävät jälleenrakentavaa Keratin Bond System®-proteiinia. Kaikki shampoot, hoitoaineet ja jopa muotoilu- ja viimeistelytuotteet vahvistavat ja hoitavat hiuksia. Tuotteiden pH-arvot liikkuvat lähellä ihon ja hiusten pH-arvoa, joten ne eivät kuivata hiuspohjaa tai hiuksia eivätkä haalista hiusväriä.

LAUFWUNDER

Laufwunder on saksalinen laatusarja jalkojenhoitoon, jota on myyty Suomessa jo yli 20 vuotta.

ALESSANDRO

Kynsilakat ovat yhtä tärkeä osa muotia ja elämäntapaa kuin laukut, kengät ja muut asusteet. Alessandron laaja kynsilakkojen sävyvalikoima täyttää jokaisen kynsilakkafanin toiveet!
Alessandro-lakkojen patentoitu koostumus tuo upeaa kiiltoa kynsille, pysyy uskomattoman pitkään, kuivuu nopeasti, ei lohkeile, levittyy tasaisesti, intensiivinen väri UV-suojan ansiosta, suojaa samalla kynsiä, eivät sisällä formaldehydiä.